Succesvolle projectrealisatie door coördinatie en aansturing

Eén aanspreekpunt is wel zo makkelijk

Eén persoon die van begin tot eind betrokken is en onderweg het overzicht behoudt. Het project door en door kent en de taal van de uitvoerders spreekt. U hoeft niemand aan te sturen. Dat doen wij. U hoeft niemand te corrigeren, wij bewaken de begroting, de planning en houden de kwaliteitseisen in de gaten. Uw project is ons project. Afspraak is afspraak.

Projectbegeleiding

PRL bouw begeleidt elk project van initiatief tot realisatie en nazorg, of het nu om een eenvoudig of gecompliceerd project gaat. Wij ondersteunen en ontzorgen u als opdrachtgever en zorgen ervoor dat het project optimaal verloopt. We staan voor een professionele aanpak, wij zorgen voor een juiste balans tussen het ontwerp en het budget waarbinnen de wensen van u als opdrachtgever ten uitvoering dienen te worden gebracht. De factoren tijd, budget en kwaliteit worden hierbij nooit uit het oog verloren.

We hebben o.a. gewerkt voor mooie klanten als Stena Realty, Amphia Ziekenhuis, Hogeschool Utrecht en Gemeente Amsterdam en het Ministerie van LNV en het Rijkswaterstaat gebouw in avonddiensten.

Productie, levering, montage

PRL Bouw produceert, levert en monteert hoge kwaliteit systeemwanden. Vanzelfsprekend zijn de flexibele wanden vervaardigd van duurzame materialen en eenvoudig te (her)monteren. Daarnaast verzorgen wij demontage en herplaatsing of aanvullen van bestaande systeemwanden van alle merken. Wij leveren uit voorraad en eigen productie dus onze flexibele wandsystemen.

Naast scheidings- en systeemwanden, leveren en plaatsen wij ook alle mogelijke systeemplafonds inclusief verlichting.
Zie www.plafondspecialisten.nl en www.systeemwandspecialisten.nl beide onderdeel van PRL Bouw.