PRL Bouw bv. biedt een grote verscheidenheid aan plafondsystemen. De systeemplafonds zijn geluidsabsorberend, vochtwerend en mogelijk brandvertragend of zelfs brandwerend. Voor een hele redelijke prijs kunnen we standaard plafonds leveren die voldoen aan alle eisen en zeer geschikt zijn voor bijvoorbeeld: supermarkten, scholen en kantoren.

Wilt u liever iets anders dan standaard?
Wij leveren ook plafonds die voldoen aan de meest uiteenlopende ontwerpcriteria en leverbaar zijn in diverse structuren en kleuren. Specifieke verlichtingssystemen kunnen eenvoudig worden toegepast. Speciaal toepasbaar in: conferentieruimtes, directiekantoren, winkelcentra, winkels, banken, restaurants, hotels en foyers.

Speciale ruimte met speciale eisen?
PRL Bouw bv. levert een aantal producten, welke een hoge mate van weerstand bieden tegen omgevingsinvloeden, gecombineerd met een akoestisch absorptievermogen. Bijvoorbeeld de 90RH producten zijn vooral geschikt voor toepassingen waar een constante temperatuur en vochtigheid niet gehandhaafd kunnen worden, zoals: klaslokalen, vergaderzalen en supermarkten. De ML producten zijn voorzien van een afwasbaar (vinyl/aluminium) oppervlak. Hierdoor hebben deze platen een grote weerstand tegen vet, vuil, chloordampen en andere moeilijke omstandigheden, zoals in cafetaria’s, ziekenhuizen, scholen en winkels. Bijvoorbeeld de Cerama Guard is volledig vocht- en stoombestendig en verliest zijn samenhang niet, zelfs als het volledig met water is verzadigd.

Lamellenplafonds

Multifunctioneel

In de woon-, bad- en slaapkamer, keuken, gang en overal elders in huis creëert u met een lamellen plafond een bijzondere sfeer. Spots, hanglampen, TL en indirecte verlichting kunnen eenvoudig in het plafond worden opgenomen. Ook het volledig integreren van gordijnrails, schilderijlijsten en materiaal voor geluidsabsorptie behoort tot de mogelijkheden. Een ingrijpende verbouwing is niet nodig. Het onderhoud is eenvoudig. En de lamellen behouden bovendien gegarandeerd hun kleur.

Decoratief

Door te spelen met kleur en met verschillende lamellen kunt u de sfeer in huis optimaliseren. Zo zorgen lamellen die in de breedte geplaatst zijn voor een heel ander effect dan in de lengte toegepaste lamellen. Een gebogen of gegolfd plafond geeft een vertrek ook een heel aparte sfeer. Een speciale ruimtelijke werking wordt verkregen door lamellen onder een hoek van 45º te monteren, lamellen van verschillende breedten te combineren of tussenprofielen te gebruiken. Kortom, door te spelen met de talloze mogelijkheden die lamellen bieden, kunt u de ruimte en de sfeer in huis optimaliseren. Een lamellen plafond is gemakkelijk in het onderhoud. Met een vochtige spons of een doekje reinigt u de vochtbestendige lamellen in een handomdraai.

Gips plafonds

De verschillende plafondtegels van gipskarton met diverse perforatiepatronen geven de mogelijkheid om op een speelse manier van elk plafond een uniek plafond te maken. Wij werken met de volgende merken: Rigips, Gyproc en Knauf. De onbeperkte creatieve mogelijkheden gaan hierbij hand in hand met uitstekende kwaliteitstegels die volledig zijn afgewerkt. Ze voldoen aan hoge eisen op het gebied van akoestiek. Bovendien zijn ze brandveilig en niet onbelangrijk: vriendelijk voor het milieu.
Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!