Luxe glas(scheidings)wanden met oog voor design

PRL Bouw bv. levert en monteert luxe glas(scheidings)wanden in talloze uitvoeringen en voor tientallen toepassingen uit eigen fabriek! Denkt u aan systeemwanden voor scholen, ziekenhuizen, werkplaatsen en kantoren. Vanzelfsprekend voldoen onze glas(scheidings)wanden aan de hoogste eisen met betrekking tot brandwerendheid, geluidwerendheid en inbraak. U kiest de uitstraling die bij de identiteit van uw bedrijf of organisatie past, waarbij we uiteraard samen met u kijken naar het functionele gebruik van de verschillende ruimtes.

Snel te installeren

De PRL - Systemen voor glas(scheidings)wanden worden zodanig ontworpen dat alle onderdelen geprefabriceerd zijn en gereed om te installeren. In vergelijking met traditionele methodes, zoals metselwerk en ‘metal stud’ scheidingswanden, wordt de installatietijd enorm verkort wat een besparing in tijd en kosten oplevert. Om aan de steeds veranderende behoefte aan kantoorruimte te voldoen, kunnen de PRL100 - Systeemwanden steeds weer opnieuw gedemonteerd en geïnstalleerd worden.

Uit voorraad leverbaar

De PRL100 - Systeem scheidingswanden en standaard witte deuren zijn direct uit voorraad leverbaar. De op maat gemaakte deuren hebben een levertijd van drie weken. De wanden en deuren hebben de voordelen van een standaard product: Korte levertijd, aantrekkelijke prijs en eenvoudig te demonteren en te installeren.

Onze luxe systeemwanden, wel zo praktisch!

Onze systeemwanden zijn stuk voor stuk van topkwaliteit en zeer praktisch toepasbaar voor het indelen van uiteenlopende ruimtes met diverse functies. Ze bieden een scala aan mogelijkheden. Ze geven privacy, onttrekken waardevolle zaken aan het zicht (of gevoelige producten aan daglicht), zijn snel plaatsbaar, onderscheidend, geluiddempend en leverbaar in diverse kleuren en materiaalsoorten. Zo krijgt elke ruimte de onderscheidende uitstraling die u wenst en kunnen wij voor elk budget een wand leveren en plaatsen. Onze systeemwanden voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, brandwerendheid en hygiëne.

Metal Stud wanden, degelijk en voordelig

Met het Metal Stud systeem realiseren wij in een mum van tijd een opstelling van scheidingswanden in elk gebouw, naar de indeling die u wenst. Zowel voor kantoren, winkels, ziekenhuizen, showrooms en wooncomplexen zijn Metal Stud wanden zeer praktisch toepasbaar, zowel bij nieuwbouw als bij renovatieprojecten. De Metal Stud wanden kunnen op alle denkbare manieren worden afgewerkt. U kunt daarbij denken aan behang, stucwerk gespoten in elke kleur, vinyl, fotoprints etc. Van naden of schroefgaten is geen sprake, waardoor een egaal oppervlak rust brengt in elk gebouw. De lichtgewichtmaterialen waaruit Metal Stud wanden worden opgebouwd, zijn gemakkelijk verwerkbaar. Bovendien zijn Metal Stud wanden 30 tot 60 minuten brandvertragend!

Levertijd 3 tot 5 weken na opdracht.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!