Want in samenwerking met "A Fish named Fred" gaat PRL Bouw het nieuwe hoofdkantoor aan de Frankurt straat te Lijnden een complete metamorfose geven, van binnen en van buiten.

Even een klein stukje historie……. A Fish named Fred is begonnen in 2011 als klein merk met een visie, wordt tegenwoordig wereldwijd herkend en erkend. Met meer dan 750 winkels in 26 landen met een volledig assortiment, is A Fish named Fred een gerespecteerd kledingmerk.

Vol trots deze opdracht gegund gekregen te hebben, zal PRL Bouw beide verdiepingen volledig inrichten als High-end fashionstore in het hoge segment. Klanten die hier komen zijn op zoek naar luxe en exclusiviteit.
Dit gevoel moet niet alleen afgegeven worden door de aanwezige merkkleding maar door de complete winkel. Met hoogwaardige materialen in luxe volglaswanden, professionele verlichting en unieke en verrassende details in o.a. muren en vloer.
Wij zullen 2021 het eindresultaat laten zien.


Ook gaan we begin maart 2021 een winkelpand in de Mall of the Netherlands vanaf casco opbouwen tot 1 van de uniekste winkels in de mall.
De winkel zal compleet worden opgebouwd inclusief een grote ledwand met bewegende beelden.
De bouw heeft 4 jaar geduurd en nadert zijn oplevering
In 2016 werd begonnen met de bouw van het 117.000 vierkante meter tellende winkelcentrum. Het shoppingwalhalla telt dan maar liefst 280 winkels en horecagelegenheden.